22 Temmuz 2014 Salı

Beyaz Perde, Geleceğe Dönüş

Geleceğe Dönüş

Yeni keşfettiğim filmlerden birisini sizlerle paylaşıyorum. Yaz aylarında film seyretmek hoşuna gidiyor mu bilmem ama benim çok hoşuma gidiyor. Kış aylarında film izlerken yanınıza battaniye, patlamış mısır ve içecek alıyorsunuz. Yazın ise dondurma, cips ve soğuk içecekler yetiyor bile! a bir de sıcak havalarda klima tabii gerekirse.. :) 
Arada değişiklik olsun diye farklı tarzda filmleri izlemeyi de seviyorum. En sevdiklerim korku ve komedi olsa da... :) İnanır mısınız daha piyasada gerçekçi bir korku filmine rastlayamadım. Biraz daha ufakken izlediğim bir film vardı ama bana çok korkunç gelen. Ormanda kamp kuran tatilcileri balta ve keserlerle biçen katil yaratıklar filmin başrolündeydi. Bunun dışında cinli filmler de ilgimi çekiyor ama şuan hatırladığım bir film yok bu konuda. Keşke olsa, kesinlikle izlerim.
 Gelecege Donus

Özet & detaylar
Süresi: Belirsiz (1s 56dk
Filmin hikayesi şu şekildedir:  

Deli dolu bilimadamı Dr. Brown zamanda yolculuğu mümkün kılan bir araba geliştirmiştir. Bu makineyi ilk kullanan genç Marty ufak bir zamanlama  hatasıyla gelecek yerine geçmişe gönderilir. Otuz yıl öncesine dönen Marty’nin burada yaptığı bir hamle, kendi kaderini ilginç bir noktaya sürükleyebilecek bir hataya sebebiyet vermiştir. Artık Marty’nin yapması gereken tek şey kendi doğumunu bile engelleyecek bu hatayı bir şekilde düzeltmeye çalışmaktır.

Zamanda yolculuk temalı filmlerin atalarından olan ‘Geleceğe Dönüş’ hem yönetmeni Robert Zemeckis’in hem de dönem sinemasının şahlandığı zamanlardan biri. Gösterime girdiği dönemlerde insanları heyecanlandıran ve kısa bir süre sonra kült mertebesine erişmiş, o güne kadar hep tv dizilerinde yer alan başrol oyuncusu Michael J. Fox'a da büyük ün getirmiştir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder